Свински врат
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум 0.250-0.300 кг – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
флопак – защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Свински врат
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум 0.250-0.300 кг – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
флопак – защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Свински гърди
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум 0.250-0.300 кг – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
флопак – защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Свински гърди без кост
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум 0.250-0.300 кг – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
флопак – защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Свинско филе
Опаковка и условия на съхранение:
флопак – защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Свинско филе
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум 0.200 кг – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Свински бут
Опаковка и условия на съхранение:
флопак – защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Свински бут
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум 0.200 кг – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Свински бекон
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум 0.250-0.300 кг – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
флопак – защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Пражка шунка – Плочка
Опаковка и условия на съхранение:
гастро вакуум ~ 1,8 кг – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Бекон – Плочка
Опаковка и условия на съхранение:
гастро вакуум ~ 2 кг – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC