Свински врат

Опаковка и условия на съхранение:

без опаковка – 10 дни при t: от 0ºC до 4ºC

вакуум- 0.250-0.300 кг. – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

флопак-защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Свински гърди

Опаковка и условия на съхранение:

без опаковка – 10 дни при t: от 0ºC до 4ºC

вакуум 0.250-0.300кг. – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

флопак-защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Свински гърди без кост

Опаковка и условия на съхранение:

без опаковка – 10 дни при t: от 0ºC до 4ºC

вакуум 0.250-0.300 кг. – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

флопак-защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Свинско филе

Опаковка и условия на съхранение:  

без опаковка – 10 дни при t: от 0ºC до 4ºC

вакуум 0.250-0.300 кг. – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

флопак-защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Свински бут

Опаковка и условия на съхранение:

без опаковка – 10 дни при t: от 0ºC до 4ºC

вакуум 0.250-0.300 кг. – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

флопак-защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Свински бекон

Опаковка и условия на съхранение:

без опаковка – 10 дни при t: от 0ºC до 4ºC

вакуум 0.250-0.300 кг. – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

флопак-защитена атмосфера: 30 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Бекон – Плочка 

Опаковка и условия на съхранение:  

гастро вакуум ~1,5кг. – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

слайс вакуум ~200-250гр. – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Пражка шунка

Опаковка и условия на съхранение:

слайс вакуум ~200-250гр. – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Пражка шунка

Опаковка и условия на съхранение:

гастро вакуум ~1,8кг. – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC