Шпеков салам

Опаковка и условия на съхранение:

на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

вакуум 0.270 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Бургас“

Опаковка и условия на съхранение:

на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

вакуум 0.250 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Бургас“ гастро

Опаковка и условия на съхранение:

вакуум ~ 0.900 кг. – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Алпийски“

Опаковка и условия на съхранение:

на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

вакуум 0.300 кг. – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Деликатесен“

Опаковка и условия на съхранение:

на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

вакуум 0.400 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Деликатесен“ гастро

Опаковка и условия на съхранение:

вакуум ~ 0.900 кг. – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Сервилат“ гастро

Опаковка и условия на съхранение:

вакуум ~ 1 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Велико Търново“

Опаковка и условия на съхранение:

вакуум – 0.230 кг. – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Руски шпек

Опаковка и условия на съхранение:

на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

вакуум 0.400 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Селски сух шпек

Опаковка и условия на съхранение:

на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC

вакуум 0.300 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC