
Шпеков салам
Опаковка и условия на съхранение:
на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.270 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Бургас“
Опаковка и условия на съхранение:
на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.250 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Бургас“ гастро
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум ~ 0.900 кг. – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Алпийски“
Опаковка и условия на съхранение:
на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.300 кг. – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Деликатесен“
Опаковка и условия на съхранение:
на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.400 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Деликатесен“ гастро
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум ~ 0.900 кг. – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Сервилат“ гастро
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум ~ 1 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Сух шпек „Велико Търново“
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум – 0.230 кг. – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Руски шпек
Опаковка и условия на съхранение:
на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.400 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC

Селски сух шпек
Опаковка и условия на съхранение:
на брой – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.300 кг.– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC