Шпеков салам
Опаковка и условия на съхранение:
флопак – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.270 кг– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Шпеков салам
Опаковка и условия на съхранение:
флопак – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.270 кг– 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Сух шпек „Бургас“
Опаковка и условия на съхранение:
флопак – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.250 кг – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Сух шпек „Бургас“ гастро
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум ~ 0.900 кг – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Сух шпек „Алпийски“
Опаковка и условия на съхранение:
флопак – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.300 кг – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Сух шпек „Деликатесен“
Опаковка и условия на съхранение:
флопак – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.400 кг – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Сух шпек „Сервилат“ гастро
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум ~ 1 кг – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Руски шпек
Опаковка и условия на съхранение:
флопак – 60 дни при t: от 0ºC до 4ºC
вакуум 0.290 кг – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC
Селски сух шпек
Опаковка и условия на съхранение:
вакуум 0.300 кг – 90 дни при t: от 0ºC до 4ºC